ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία JiangSen Artificial grass Co. Ltd (που στο εξής αναφέρεται ως "JS grass") ιδρύθηκε το 2004 ως επαγγελματίας κατασκευαστής τεχνητών γρασιδιών. Τα προϊόντα χορτονομής JS καλύπτουν περισσότερες από 60 χώρες στην Ασία, την Ευρώπη, την Ωκεανία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αφρική. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται κυρίως για τον εξωραϊσμό και την ποικιλία του αθλητικού τομέα.

JS πυρήνα χόρτου

Με εξελιγμένο εξοπλισμό, επαγγελματική τεχνική ομάδα και έμπειρη ομάδα παραγωγής, η JS γρασίδι είναι σε θέση να προσαρμόσει τα διαφορετικά είδη τεχνητών γρασιμάτων σύμφωνα με το αίτημά σας, πέρυσι προωθήσαμε περισσότερα από 5.000.000 τετραγωνικά μέτρα συνθετικό γρασίδι στην τοπική και την oversea.

Τα προϊόντα χλοοτάπητα JS έχουν περάσει από την αντίσταση UV, Anti-fire, REACH, RoHS, είναι ακόμα ασφαλή για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Υψηλή ποιότητα δεν σας αφήνει κανένα πρόβλημα μετά την πώληση.

Landscape Grass

JS γρασίδι θα ήθελε να έχει επιχειρήσεις με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, παρέχουμε πάντα υψηλής ποιότητας, καλές τιμές και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Καλώς ήλθατε μαζί μας.