Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Ποια είναι η γκάμα προϊόντων τεχνητού γρασιδιού;
A: - Χλοοτάπητα τοπίου για τον κήπο

- Σπορ χόρτο για ποδόσφαιρο, τένις, γκολφ, χόκεϊ και ούτω καθεξής.
- Επαγγελματικό χαλί χλοοτάπητα για βιτρίνα
- Τεχνητό γρασίδι για διακόσμηση οροφής
- πολύχρωμο γρασίδι και όλα τα εξαρτήματα εγκατάστασης

Ε: Τι γίνεται με την αποστράγγιση των υδάτων;

Α: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποστράγγιση του νερού. Το τεχνητό γρασίδι είναι πλήρως πορώδες και ο βρόχινος αγωγός διοχετεύεται μέσω αυτού καθώς το τεχνητό γρασίδι έχει οπίσθια οπή.

Ε: Είναι τεχνητό γρασίδι ασφαλές για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα;

Α: Έχουν διεξαχθεί αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν επικίνδυνα στοιχεία που να τους καθιστούν ασφαλή για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Τεχνητό γρασίδι Jiangsen έχει περάσει το πιστοποιητικό δοκιμών του REACH.

Ε: Ποιο είναι το MOQ;

Α: Αν διαθέτουμε το τεχνητό χόρτο, το MOQ θα μπορούσε να είναι 100 τετραγωνικά μέτρα. Αν δεν διαθέτουμε το τεχνητό χόρτο, το MOQ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 τετραγωνικά μέτρα.

Ε: Πώς να επιλέξετε τεχνητό γρασίδι;

Η JS μπορεί να συστήσει το πιο κατάλληλο τεχνητό γρασίδι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας. Επιπλέον, η τεχνική ομάδα μας έχει μια συνεπή προσφορά ταλέντων και την τεχνολογία που αναπτύχθηκε πρόσφατα, μπορεί να γίνει αποδεκτή η εξατομικευμένη παραγωγή, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Η JS επιμένει στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες, με κάθε επιστημονική λεπτομέρεια και αφοσιωμένη στάση εξυπηρέτησης, καθιστώντας τέλεια τις υπηρεσίες σας.

Ε: Πριν κάνετε την παραγγελία, μπορώ να επισκεφθώ το εργοστάσιό σας;

Ναι, μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας. Παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά με το πρόγραμμα ταξιδιού σας μπροστά από το χρόνο. Μπορούμε να κανονίσουμε να σας παραλάβουμε στο ξενοδοχείο ή στο αεροδρόμιο.