Εσωτερικός / Εξωτερικός Συνθετικός Χλοοτάπητας

Όταν χρησιμοποιήσατε το τεχνητό γρασίδι αντικαταστήστε το φυσικό χορτάρι, θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο βολικό από ποτέ γνωρίζετε. Το τεχνητό γρασίδι έχει το πλεονέκτημα που δεν έχει φυσικό χορτάρι.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η εσωτερική / εξωτερική συνθετική χλοοτάπητα είναι μια οικονομική επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Μπορεί να κοστίσει πολύς χρόνος και πολλά χρήματα για τη συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα, Εσωτερική / Υπαίθρια συνθετική χλοοτάπητα δεν απαιτεί πρόσθετο χειρωνακτικό κόστος διαχείρισης, ενώ ομορφύνει το περιβάλλον. Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι υπάρχουν περισσότερα βακτήρια στο γκαζόν, επειδή η αντίσταση των παιδιών είναι κακή, δεν είναι κατάλληλη για να παίζεις σε αυτό. αν επιλέξετε το Εσωτερική / εξωτερική συνθετική χλοοτάπητα, Υπάρχουν πολλά οφέλη για την τοποθέτηση τεχνητή χλοοτάπητα, όχι μόνο ασφαλές και υγιεινό, αλλά και αντιαισθητική λόγω της πεντάλ. όταν ο εσωτερικός / εξωτερικός συνθετικός χλοοτάπητας χρειάζεται καθαρό, χρειάζεστε μόνο το πλύσιμο του γρασιδιού.

Προδιαγραφές παραγωγής
Είδος JS-J3F3022
Ύψος πασσάλου / mm 30mm
Μετρητής 3/8
Ρυθμός ράβδων t / m 220s / m
Πυκνότητα 23100 χλοοτάπητες / m2
Υποστήριξη

PP πανί + καθαρό + λάτεξ

Διάρκεια ζωής 4-6 χρόνια
Υλικό ΡΡ + ΡΕ
Χρώμα 3 τόνους
Ανθεκτική στη φωτιά και επεξεργασία UV ΝΑΙ


Hot Tags: εσωτερική / εξωτερική συνθετική χλοοτάπητα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, τιμή, κόστος

Εξεταστική

You Might Also Like