Θα σας δείξω για το γήπεδο ποδοσφαίρου και το γρασίδι

- Nov 28, 2020-

Ένα κομμάτι υψηλής ποιότητας χλοοτάπητα μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τους παίκτες&# 39. δεξιότητες και τακτικές στο γήπεδο, αλλά ξέρετε τι είδους χλοοτάπητα είναι ένα υψηλής ποιότητας χλοοτάπητα;

Είδη χλοοτάπητα

Προς το παρόν, τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν βρει ένα γρασίδι που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μαθημάτων και μπορεί να φυτευτεί ειδικά στο γήπεδο. Τα είδη χόρτου στο γήπεδο ποδοσφαίρου σε διαφορετικές περιοχές είναι διαφορετικά. Το γρασίδι που φυτεύεται σε διαφορετικές εποχές στο ίδιο γήπεδο ποδοσφαίρου είναι διαφορετικό, και ακόμη και το γρασίδι που φυτεύεται στο ίδιο γήπεδο ποδοσφαίρου ταυτόχρονα είναι επίσης διαφορετικό.

Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ποδοσφαίρου, που είναι ένα είδος αθλητισμού υψηλής έντασης και έντονου αγώνα, το χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

(1) Προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η πιθανότητα τραυματισμού των αθλητών, το γρασίδι πρέπει να είναι μαλακό.

(2) Για να μην επηρεαστεί ο ρυθμός ριμπάουντ της μπάλας, η ευελιξία του γκαζόν είναι επίσης καλή, διαφορετικά οι παίκτες θα αναστατωθούν.

(3) Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η αντοχή στο χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου πρέπει να είναι πολύ ισχυρή, πρέπει να υπάρχει ένα επαναστατικό πνεύμα αισιοδοξίας του&». Οι παίκτες με κακοποιούν χίλιες φορές, τον αντιμετωπίζω μόνο ως την πρώτη αγάπη" ;; έχουν επίσης ισχυρή ικανότητα ανάκτησης, όπως αντοχή στην ξηρασία, κρύο, έντομα, ασθένειες και ούτω καθεξής.

Προς το παρόν, τα περισσότερα επαγγελματικά στάδια στην Κίνα είναι φυτεμένα με χλοοτάπητα, τα οποία χωρίζονται σε χλοοτάπητα ψυχρής περιόδου και χλοοτάπητα ζεστής περιόδου ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία και την εποχή.

Το turfgrass ψυχρής περιόδου, όπως το Poa pratensis, το Lolium perenne, το Festuca arundinacea και ούτω καθεξής, χρησιμοποιούνται συνήθως στη Βόρεια Κίνα.

Το Festuca arundinacea είναι πολύ συνηθισμένο στην πορεία της χώρας μας, ειδικά στην πορεία με χαμηλό λειτουργικό κόστος. Είναι το πιο ανθεκτικό στην ξηρασία και καταπατημένο είδος χόρτου στο χλοοτάπητα της ψυχρής περιόδου. Προσαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα τύπων εδάφους, είναι ανθεκτικό στη φτώχεια και λεπτό, ευαίσθητο στο λίπασμα και έχει καλή αντοχή στο αλάτι και στα αλκάλια. Είναι η πρώτη επιλογή του μαθήματος με χαμηλό επίπεδο διαχείρισης και κακή ποιότητα εδάφους

Το πολυετές ryegrass (Lolium perenne L.) είναι ένα σημαντικό χορτάρι κρύου σεζόν από gramous ryegrass. Έχει τα πλεονεκτήματα του ανεπτυγμένου ριζικού συστήματος, της δυνατής αντοχής και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείται ευρέως ως γρασίδι. Επιπλέον, το πολυετές ryegrass είναι ένα αιώνιο αραιό χορτάρι με πυκνές ινώδεις ρίζες και καλή πυκνότητα. Ωστόσο, έχει χαμηλή αντοχή στο κρύο και θεωρείται το πιο ευαίσθητο κρύο σεζόν σε χαμηλή θερμοκρασία. Είναι κατάλληλο για δροσερές και υγρές περιοχές χωρίς έντονο κρύο το χειμώνα και ζέστη το καλοκαίρι και προσαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα τύπων εδάφους. Σε σύγκριση με το ψηλό fescue, το πολυετές ryegrass είναι πολύ πιο ευαίσθητο, αλλά είναι ανθεκτικό στα πέλματα και μεγαλώνει γρήγορα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το χλοοτάπητα είναι αρκετά μαλακό και αρκετά μαλακό για να σας κάνει να θέλετε να πέσετε ή να πέσετε.

Στο νότο, οι ζεστές σεζόν turfgrasses, όπως το bermudagrass και το Zoysia japonica, χρησιμοποιούνται συνήθως στο νότο. Το πρώτο είναι γνωστό ως&«κυρίαρχο είδος χλόης GG». ζεστό σεζόν turfgrass. Χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορα γήπεδα γκολφ, χόρτα γκολφ και πάρκα στο νότο, με λεπτή υφή, σκούρο πράσινο χρώμα και αντοχή στα πέλματα.

Η Zoysia, που ανήκει στην υποοικογένεια caudatum Gramineae, διανέμεται ευρέως στις παράκτιες περιοχές της Ασίας, της Αφρικής και της Αυστραλίας και είναι πολύ&«ανθεκτική στην άσκηση GG». Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία, ανθεκτικό στη φθορά και στο ποδοπατητικό. Έχει καλή ελαστικότητα, αλλά έχει επίσης σκληρά φύλλα με σύντομη πράσινη περίοδο.

Οι καλοί σπόροι γρασιδιού σημαίνουν καλή τύρφη; Όχι, όχι, όχι, ένα υψηλής ποιότητας φυσικό χλοοτάπητα ποδοσφαίρου πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις του εδάφους, της κλίσης του αγρού, της πυκνότητας των στελεχών και των φύλλων κ.λπ.