Ποια συμβολή έχει κάνει το τεχνητό χλοοτάπητα στην ανθρωπότητα

- Jul 22, 2020-

1. Συνθέστε το περιβάλλον διαβίωσης των ανθρώπων της&# 39


Σε πολλά μέρη της πόλης, δεν είναι κατάλληλη η δημιουργία φυσικών γκαζόν, επομένως η εμφάνιση του σκυροδέματος είναι γυμνή και το περιβάλλον περιβάλλον είναι πολύ μονότονο. Προς το παρόν, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τεχνητό γκαζόν για να δημιουργήσετε μια προσομοιωμένη φυσική σκηνή. Κοιτάζοντας το παρελθόν είναι το πράσινο τεχνητό γκαζόν, το οποίο κάνει το περιβάλλον διαβίωσης των ανθρώπων&# 39 πολύ καλά διακοσμημένο και κάνει το περιβάλλον διαβίωσης των ανθρώπων γεμάτο πράσινο, σαν να είναι γεμάτο ζωντάνια.


2. Μειωμένη εκμετάλλευση της φύσης


Οι άνθρωποι μπορούν συχνά να δουν τεχνητό χλοοτάπητα, και αφού δουν την πραγματική χλοοτάπητα, δεν θα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, ειδικά εκείνοι που αγαπούν να καθαρίσουν, αισθάνονται ότι το να πατήσουν στο έδαφος είναι όλα λάσπη και να πατήσουν στον τεχνητό χλοοτάπητα, το γρασίδι είναι μαλακό μεταξένιος. Ολισθηρό, δίνοντας στους ανθρώπους μια άνετη αίσθηση. Όταν υπάρχει ένα τεχνητό χλοοτάπητα, όλοι είναι πιο πρόθυμοι να περπατήσουν στον τεχνητό χλοοτάπητα, έτσι ώστε να προστατεύσουν καλύτερα τη φυσική χλοοτάπητα, να προστατεύσουν την πράσινη ζωή γύρω τους και να αφήσουν το χλοοτάπητα να αναπτυχθεί καλύτερα.

9759f120ce1e10ac760d79a9185eaf6

3. Ασφαλέστερη σε σύγκριση


Το τεχνητό χλοοτάπητα αποτελείται από συνθετικές ίνες χρησιμοποιώντας επιλεγμένα χημικά υλικά. Έχει καλή ελαστικότητα και τριβή. Οι άνθρωποι πατούν σε αυτό και κινούνται πιο ασφαλή και ομαλά. Ακόμα κι αν πέσουν κάτω, η καλή ελαστικότητα μπορεί να μειώσει τον βαθμό τραυματισμού. Ειδικά οι αθλητές που πέφτουν μετά από φυσική αντιπαράθεση παίζουν πολύ καλό προστατευτικό ρόλο.


4. Προστατέψτε το περιβάλλον και την υγεία


Σε θυελλώδεις καιρικές συνθήκες, εάν υπάρχουν τσιμεντένιοι δρόμοι ή συνηθισμένες εκτάσεις, η σκόνη θα πετάξει αναπόφευκτα στον ουρανό, γεγονός που θα επηρεάσει σοβαρά την ποιότητα του αέρα και την αστική υγιεινή, ενώ η τεχνητή χλοοτάπητα είναι πολύ διαφορετική. Η σκόνη θα κρύβεται σε τεχνητό γρασίδι και χλοοτάπητα. Πάνω, ακόμη και ένας ισχυρός τυφώνας δεν θα κάνει την ποιότητα του αέρα και την αστική υγιεινή κακή, και μπορεί να προστατεύσει το περιβάλλον και την αποχέτευση.


5. Εξοικονομήστε κόστος καθαρισμού


Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι δρόμοι στην πόλη καθαρίζονται καθημερινά και αν κάποια μέρη είναι πλακοστρωμένα με τεχνητό χλοοτάπητα, το κόστος καθαρισμού μπορεί να εξοικονομηθεί σχετικά. Δεν υπάρχει ανάγκη προσλήψεων μεγάλου αριθμού καθαριστικών, και δεν υπάρχει ανάγκη για καθαριστές να καθαρίζουν τους συγκεκριμένους δρόμους με πολύ κόπο. Το καθαριστικό χρειάζεται μόνο ένα απλό ξέπλυμα νερού το πρωί ή το βράδυ, το οποίο μπορεί να εξοικονομήσει πολύ το κόστος εργασίας.