Ποια είναι η τεχνητή τέχνη χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου

- Jul 03, 2020-

(1) Πριν από την είσοδο στο εργοτάξιο, για να ελεγχθεί η επιπεδότητα, η κλίση και η επιφανειακή εμφάνιση του ιδρύματος, είναι αναγκαίο να προταθούν μέτρα και απαιτήσεις κοπής.


(2) Pay-off (μέτρηση), βρείτε το κεντρικό σημείο του χώρου και το κέντρο των δύο ημι-κύκλους, και τοποθετήστε το χάρακα-σχέδιο γραμμή σύμφωνα με αυτά τα τρία σημεία τοποθέτησης, καθορίζουν τη διασταύρωση της κεντρικής γραμμής και της πλευρικής γραμμής του χώρου, και στη συνέχεια να καθορίσει τις γωνίες του χώρου από το πυθαγόρειο θεώρημα Η ακριβής θέση του σημείου και της γραμμής και, στη συνέχεια, προσδιορίστε τη θέση κάθε σημείου και γραμμής συνάρτησης και τοποθετήστε την με γραμμή μελανιού ή γραμμή βαφής.


(3) Μετακινήστε το χλοοτάπητα στο πεδίο και να εξαπλωθεί προς την οριζόντια κατεύθυνση, και στη συνέχεια πιέστε το από το ένα άκρο της κάθετης πλευράς στο άλλο άκρο. Κατά τη διάδοση, προσπαθήστε να κάνετε τη λευκή γραμμή γραφέων που υφαίνεται στο χλοοτάπητα στη θέση της λειτουργικής γραμμής για να μειώσετε τον αριθμό περικοπών.


(4) Κόψτε το λευκό νήμα χλόης που υφαίνεται στην εξωτερική άκρη του χλοοτάπητα και δεν μπορεί να τοποθετηθεί στη θέση της γραμμής λειτουργίας, και να τεθεί κατά μέρος για χρήση. Εάν η λευκή γραμμή είναι υφασμένα ξεχωριστά, πρέπει να κοπεί με το χέρι στο πλάτος της αντίστοιχης γραμμής λειτουργίας του χώρου Λευκές γραμμές.

1

(5) Βάλτε το πράσινο χλοοτάπητα από 1 cm σε κάθε ραφή, κόψτε το από το κέντρο της αγκαλιάς με ένα μαχαίρι ώθηση γρασίδι για να κάνει το χλοοτάπητα και στις δύο πλευρές όσο το δυνατόν πιο συμπαγής, και στη συνέχεια τελειώματα με ένα μαχαίρι χαρτί.


(6) Γυρίστε το κάτω μέρος του χλοοτάπητα στη ραφή προς τα πάνω, και το πλάτος της κάθε πλευράς του χλοοτάπητα είναι περίπου 50 cm, στη συνέχεια, απλώστε το 25 εκατοστά ευρεία ζώνη σύνδεσης κατά μήκος του κέντρου της ραφής χλοοτάπητα, και να εφαρμόσει την ειδική κόλλα στο χλοοτάπητα. Στο κάτω μέρος της ραφής και στη ζώνη σύνδεσης, η ραφή χλοοτάπητα είναι κολλημένη με μια βούρτσα, και το πλάτος της κόλλας είναι 6 cm. Η ζώνη σύνδεσης είναι ομοιόμορφα ξύσιμο στη ζώνη σύνδεσης με ένα squeegee. Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη επίδραση συγκόλλησης, το διάλυμα κόλλας πρέπει να είναι πλήρως ταραγμένο ή το τύμπανο συσκευασίας πρέπει να αντιστραφεί αρκετές φορές πριν από τη χρήση για να κάνει το διάλυμα κόλλας ομοιόμορφα αναμεμειγμένο. Εφαρμόστε την κόλλα προς την ίδια κατεύθυνση κατά τη ζωγραφική, η οποία βοηθά στην αποβολή του αέρα και τη βελτίωση της ομοιομορφίας της κόλλας, και να ενισχύσει την πρόσφυση. Ξήρανση: Μετά την εφαρμογή της κόλλας, η κόλλα θα εξατμιστεί φυσικά. Μετά την εφαρμογή της κόλλας, πρέπει να αφήνεται να στεγνώσει για ένα χρονικό διάστημα. Μετά την εξάτμιση του διαλύτη, το στρώμα κόλλας μπορεί να γίνει κολλώδες ή φουσκάλες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα συγκόλλησης. Ο χρόνος ξήρανσης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλος για να αποτρέψει το συγκολλητικό στρώμα από την απώλεια του ιξώδους και degumming του. Το συγκολλητικό στρώμα μπορεί να εμμείνει όταν είναι με τη μορφή ξηρής μεμβράνης (περίπου 5-25 λεπτά)/25°C. Πρόσφυση: Κατά τη σύνδεση, το χλοοτάπητα και στις δύο πλευρές θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί και να συνδεθεί με τη ζώνη σύνδεσης σε ένα χρόνο, και πρέπει να πιεστεί και να πιεστεί για να κάνει το μέρος συγκόλλησης στενά συνδεδεμένο, και δεν κινούνται εμπρός και πίσω, έτσι ώστε να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα συγκόλλησης. Εάν το χλοοτάπητα ή η σύνδεση είναι υγρή, πρέπει να στεγνώσει από μισό άγγελο.